GI - Rivstart Dag 12
Fredag och en rätt stressig dag på jobbet. Åt bacon och stekt ägg till frukost, 1 glas vitaminbrus.
Till lunch blev det rester från igår i matlådan, ost och skinkpaj och en sallad till det. Grönt te.
Mellis på bussen hem blev en näve nötter.
Middagen var kanongod. Gjorde blomkålspuré och serverade med stekt fläsk och lök.

Efter middagen avnjöt jag en kopp Grönt Chaite med skummad sojamjölk och pudrade med kanel.

Jag gissar att det blir ett mellis till senare.
Till lunch blev det rester från igår i matlådan, ost och skinkpaj och en sallad till det. Grönt te.
Mellis på bussen hem blev en näve nötter.
Middagen var kanongod. Gjorde blomkålspuré och serverade med stekt fläsk och lök.

Efter middagen avnjöt jag en kopp Grönt Chaite med skummad sojamjölk och pudrade med kanel.

Jag gissar att det blir ett mellis till senare.
Kommentarer
Postat av: Sofie
Vilka fina uppläggningar du gör! Ser jättegott ut alltihop. Men frukostarna känns mastiga...
Postat av: Emelie
Finns det nåt godare än stekt fläsk!? mums!
Trackback