Nu var det helt plötsligt över

Nu är julafton förbi och för att vara riktigt ärlig så känns det tomt. Riktigt tomt. Julaftonen var nästintill perfekt, vi vaknade, öppnade strumporna, åt julfrukost och sen gick vi till kyrkan. Barnkören sjöng fantastiskt och så var det julkrubba. Efter det gick vi hem och lagade jullunch och vips var det Kalle och lite ätande från gottebordet. Sen körde vi tävlingsquiz (jag vann såklart) och så kom tomten lägligt till barnen började bli lessa.

Jag fick massa bra julklappar, fotbad, böcker, ny mindre träningsboll, halsband, filmbox, kokbok, pengar, skönhetsprodukter från Body Shop osv.
Efter alla julklappar var utdelade åt vi av min suveränt goda Ris a la Malta. Jag tog 1½ portion och det var det verkligen värt. Så gott!

Efter det gjorde alla lite vad de ville, såg på film, jag kikade igenom lite recept och började planera träning. Jag ser verkligen fram emot ett träningens år. Så imorn planerar jag att åka ner på stan och köpa en ny träningskalender och antagligen lite nya träningskläder.

I år så införde jag något nytt till julbordet, nämligen julsallader. Mumsigt som tusan. Jag tog två stora portioner av  salladerna och åt bara en tallrik av julmaten. Det blir  ett måste även nästa år.

image80

image81

GOD FORTSÄTTNING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0