Just nu

känns det som om jag går på sparlåga.

Men jag kommer igen. På måndag blir det nya tag, och nej inte bara för att det är måndag och måndag är en känd "starta om dag", utan för att helgen ska användas till att först inhandla all nyttig mat som jag under en veckas tid försakat och dessutom så ska jag göra några varianter av storkok har jag tänkt.

Så helgen blir hektisk. Storhandling, storstädning och storkok. Och så pyntning såklart, och så vill ju kidsen baka både lussebullar och pepparkakor. Och eftersom jag inte tycker att sånt är såååå gott så fungerar det bra för mig att ha i frysen.

Dessutom måste jag skaffa mig en ny plan för motionen. Jag sitter och drömmer om ett litet hemmagym. Varför bor vi inte större? Men nån gång, då jäklar. Inte för att jag inte har ett kort på världens mysigaste spa/gym utan för att kunna träna hemma de gånger jag verkligen inte kan ta mig iväg. Eller helt enkelt gå upp 30 min tidigare och sätta sig på cykeln och ändå ligga i fas med tiden för lämningar och bussväg till jobbet.
MEN jag vill inte ha en sån cykel ståendes i vardagsrummet så det får vänta.
Nån som har nåt tips förresten? Vad kan jag ta istället?

Skam den som ger sig!

Hemma igen

Nu har jag varit bortrest. Varit i Stockhol, bott på Clarion, träffat kompisar och varit på symfonikonsert. Mycket trevligt!
Jag har försökt göra bra val men träskat ner mig ett par gånger.
Clarion har ialla fall en frukost att icke förakta. Mängder med färsk frukt, grönsaker och juicer.

Så nu ser jag fram emot en storhandling och ev en ny träningsplan.

Min dag i bilder!

När jag kom hem blev jag superglad. Nya numret av Fitness Magazine låg och väntade på mig.

image71

Dessutom har jag fått noja på att köpa brödmix. Den här ska jag prova den här gången. Annars är ju Paulun ett superbra bröd.

image72

Eftersom jag kunde kompa ut hela eftermiddagen så fick det bli mellis hemma. Det blev fruktsallad med lite naturell lätt yoghurt och mina extremt goda nötblandning med honung i. Det var verkligen en riktig hit!

image73

Ikväll tänkte jag laga till mysmiddag och se på film. Här är ingredienserna. Det blir fylld kycklingfile (2 olika sorter) och ugnsbakade rotfrukter till.

image74

Jag har tänkt en hel del på det här med att många tycker det är jobbigt att laga olika. Jag tycker inte längre det, jag slösar snarare mer energi på att vara irriterad på att A inte äter som jag. Skitdumt. Så nu modifierar jag eller gör helt enkelt lite olika. Som idag, A gillar inte soltorkade tomater, fine, då får han tacoost i sin kyckling istället. För sååå jobbigt är det inte för mig att ta en ny sked/kniv och fylla hans file med annat.

Det gick kanon!

Jag kokade ju ett lass med dinkle-fiberhavregröt igår kväll. Och imorse värmde jag på en portion, la till lättkesella och nötter. Super! Kanon! Magen mår prima.

Kan det bli enklare?

Just nu sitter jag och klurar på vad jag ska träna idag och vad jag ska laga för middag. Tips?

Stressigt men Sunt

Jag stressar vidare. Motionen på gymmet blir det lite si och så med. Däremot har jag hårdkört hemma, en fantastisk känsla. Jag tar verkligen i och svetten lackar och musklerna värker och det är underbart.
Med maten går det fortfarande bra, en del dippar som beror på att vi borde åka och storhandla men går om varandra här hemma så det blir inte av, istället handlar vi hem dag för dag. Trist när man glömmer något men oftast har jag hela dagen på mig att planera vad vi ska äta.

Dessutom fick jag tips av syrran att göra gröt i storkok och ha i kylen och bara värma på morgonen. Supersmart! Så nu står det en kastrull med dinkel och havregröt med kanel och torkad frukt i kylen. Det senaste halvåret har jag verkligen kapitulerat, vad är bättre än en tallrik gröt på morgonen?

Idag gjorde jag risotto (tog bara par skedar), en stor grekisk sallad och fläskkotletter och champinjoner till det. Gott!
Till kvällsfika blir det kaffe, te och en fruktsallad. Jag blev så inspirerad av Em som skär upp mumsbitar och har i en skål istället för att fixa en fruktsallad man måste äta med sked. Så numer har jag små fruktskålar i kylen som jag tar fram till kvällen. Supermumsigt. Favorieterna just nu är bitar av banan, kiwi och gröna vindruvor.

Dessutom har jag börjat veckan bra och fått i mig extremt mycket frukt. Det känns skönt och som en god vana.

Här kommer dagens bilder. Risotto, Den goda salladen och kvällens frukt!

image68

image69

image70

Och att inte förglömma! Jag gjorde nåt skitskumt igår. Stod och väntade på bussen och tänkte att jag skulle springa in på kiosken och köpa lite tuggummi. Sagt och gjort. När jag var där inte slog tanken mig att det var så längesen jag köpte mig nån liten chokladbit, så som alla gör, en kexchoklad fiskas upp ur en påse eller en daim ur handväskan, ja ni vet. Så jag tänkte unna mig nåt. Jag knatade runt för att hitta nåt som jag verkligen verkligen ville ha, hittade inget som jag var rejält sugen på utan tog nåt halvdant. Betalde och gick ut.
Bestämde mig för att äta den på bussen och njuta. Men började sen fundera om jag verkligen ville ha den. Så jag gömde den i väskan, men visste såklart var jag lagt den. Så det hela slutade med att jag kastade den i papperskorgen i bussen när jag klev av. Onödigt men ack en läxa. För det är ju bättre att jag spar mitt sugen-tillfälle till en dag då jag verkligen, verkligen är sugen.

Sköna Söndag

Den här helgen har verkligen varit skön. Inte bara latskön och soffliggande utan även göromålsskön. Ingen träning, men det var nästan väntat. Jag kände i kroppen att jag verkligen bara behövde vara hemma och ta det lungt och fixa.
Jag fick sovmorgon imorse och låg och dåsade ända till klockan 10, därefter blev det en fruktsallad med kesella och lite pepparkaksmusli.
Hemmagjorda köttbullar och mos med lingonsylt till lunch. Inte det nyttigaste men ibland blir det så.

Sen efter att jag vilat en stund och läst fler gamla nummer av Topp Hälsa gjorde jag en nötblandning att ha på fruktsallad. Så skönt att ha färdigt och bara skeda över kesellan när det ska vara lite festligare.

image66

image67

Pyttsan

Så gick det med min slappardag. Jag blev inspirerad av senaste numret av Topp Hälsa, där de gjorde olika sorters "storkok" och frös in. Så idag, fram till nu har jag stått i köket. Sprängande huvudvärk men det är det nog värt.
Det blev en hel del faktiskt. Fullkornsbulgur, Quinoa, dinkel, gröna linser, svarta puy-linser och laxfilé med sesamfrön i portionsbitar. Kanske underlättar det både inspiration och matlagningsstress i veckorna. Bara ta fram en påse, tina och värma upp. Urlätt! Och har man förberett eller rent ut av redan lagat och fryst, så kommer det bli urlätt. Bara fixa grönsaker och sallad och så är saken klar.

Så här blev resultatet av dagens storkok. (Blir mer när vi har storhandlat då jag tänkt göra köttbullar, järpar, köttbitar osv.)

image65

Nu ska jag lägga mig i soffan med ett gäng gamla Topp Hälsa och Fitness tidningar och avnjuta en kopp Yogite. Mums!

Å helskotta

vilken vecka det varit. Jag har verkligen inte _orkat_ sitta vid datorn annat än på jobbet och då jobbrelaterat. Så den här helgen ska jag försöka tanka energi och ta det lungt. Jag ska även försöka göra lite kok och frysa in så det finns att ta fram när all matmotivation försvinner. Jag har hade tänkt mig, bulgur, quinoa, dinkel, linser i olika former. Vi får se hur det blir.

Ikväll tänkte jag dessutom göra det hyfsat enkelt för mig och göra mina specialplättar med krossade linfrön och dinkelmjöl och servera det med färska bär. Det blir nog supergott!

Eftersom jag har jobbat långt in på kvällarna hela veckan så har träningen blivit lidande. Endast 45 minuter har jag fått ihop. Så jag kommer absolut inte klara målet. Men det kanske inte är hela världen? Är det inte så att ibland så är livet inte rosenrött? Att ibland får man ändra sina planer och man ska kunna göra det utan att ha ångest?

Igår gjorde vi ialla fall pepparkaksmusli. Hemmagjord musli med dinkel, nötter och frön spetsade med hemmagjord pepparkakskrydda. Smaskens!

Jag hoppas verkligen att nästa vecka blir en bättre tränings _och_ matvecka. Håll tummarna!

Jag ger mig inte!

Jag vaknade hungrig som en varg. Till frukost åt jag 3/4 portion havregrynsgröt med frukt och lite kesella, toppad med nötter. Men det räckte inte så jag tuggade i mig två knäckemackor med ost på också, och en kopp te till.

Till förmiddagsmellis åt jag omelett på 2 ägg, kryddor och vatten.
Lunchen blev nudlar med grönsaker och strimlat nötkött, likaså middagen. Gott som tusan och vi hade ganska mycket så det räcker även till matlåda till imorgon lunch. Till mellis åt jag ett äpple. Eventuellt blir det kvällsfika lite senare.

Eftersom vi slackade imorse (fast jag gärna ville träna) så tänkte jag hoppa över träningen idag. Men skam den som ger sig. Jag tog fram hopprepet och hoppade i tio minuter. Sen körde jag styrka, helkropp med olika övningar. Jag har ju både hantlar, gummiband och egen kroppsvikt att använda. Så 35 minuter hårdkörning resulterade i en hel del svett. Totalt 45 minuters träning idag. Skönt. Och jag är stolt att jag inte la mig i soffan och glodde på tv utan istället körde på.

Varken imorn eller på onsdag kommer det bli nån träning då jag kommer vara på jobbet från morgon till kväll. Däremot ska jag göra mitt absolut bästa vad det gäller maten! Sämre än så kan jag inte vara.

Nu är jag förtjänt av en dush, en kopp te och en ny fräsh tidning.

Helgen är över!

Och jag har kikat lite på mitt kaloriintag. Jag ligger i snitt runt 1600 kcal. Det känns faktiskt rätt hyfsat bra. (Ibland lite mer, ibland mindre och sen beroende på träning såklart. När jag kör långpass så äter jag såklart mer för då fullkomligt skriker kroppen efter mer näring.)

Jag längtar som en toka till jul och nu ännu mer när syrran och hennes sambo kommer och firar jul med oss! Ska bli urmysigt. Lite snask kommer såklart slinka ner och en eller annan pepparkaka till glöggen och såklart den självklara Ris á la maltan. Mums! Dessutom funderar jag på att ha ett nyårslöfte i år. Jag brukar inte ha det, men kanske ska jag våga mig på det nu? Det är inte helt utformat än men under bearbetning. Det innebär ialla fall godis och snacksförbud från 1 januari till 1 december. (I December vill jag få äta en lussebulle och några pepparkakor) Frågan är mest vad som ska ingå i begreppet snacks. Godis är ju inte så konstigt, det vet ju varenda kotte vad det är.
Det kommer verkligen bli skitsvårt med den goda mörka chokladen. Sen är det ju frågan om efterrätter ska ingå? Det äter jag ju så sällan ändå. Men vi får se. Under bearbetning!

Helgen har varit full. I lördags var vi på Ljusfest. Trevligt. Jag var med och förberedde och gjorde bål och såna grejer. Efter det var klart och innan gästerna skulle komma så skulle vi hämta mat till middag. Alla tog pizza eller MAX men jag trotsade och sprang över till ICA istället och köpte en färdig låda med bulgur och en bit laxfile och en avokado till. Då var jag riktigt stolt. På festen syndade jag dock och drack 2 dl bål och åt några nävar chips. Idag har vi firat maken. Jag hade bakat en vit kladdchokladtårta som jag garnerade med hallon. God men söt. Jag tog en ganska tunn bit. Till middag hade maken önskat Fläskfile Provencale. Gott som tusan. Till det åt jag sallad och drack Coca cola zero.

image64

Stolt!

Ja stolt får man faktikst vara. Och det är jag idag.
När vi har myskvällar osv så brukar det ofta balla ur och jag överäter. Men igår gjorde jag inte det. Jag åt 2½ bitar oxfile, ½ bakpotatis, 3/4 dl sås (fet sås dock) massa sallad och flera små tomater. 1 glas vin till. Och så massa vatten. "efterrätten" var ju glögg och peppisar och jag åt 2 pepparkakor med knappt 2 tsk gorgonzola och ca 1 dl glögg.

Imorse efter frukosten som blev 3/4 portion fibergröt med kesella, nötter och päron for jag iväg till gymmet och körde 20 snabba och flåsiga minuter med styrka ben. Jag slängde på 90 kg på benpressen. Attans vad tungt det var. MEN med tanke på att jag tagit 120 kg när jag varit i superbra form så är det inte särskilt mycket. Men som sagt, idag var det tungt.  Det kändes skönt med gröt i magen, det var ju verkligen längesedan jag åt gröt på morgonen. Det enda alternativet är ju att jag går upp tidigare.

Till lunch på jobbet serverades det skinkstek (som inte var nån hit alls) och köttbullar. Så jag åt 2 tunna skivor stek och lite köttbullar, 2 potatisar och ett par matskedar sås. En salladstallrik till det.

Medans jag väntade på bussen tog jag en banan och en clementin.

Sen kom dagens första miss! Jag var vrålhungrig när jag kom hem och tog i stort sett det som fanns. några skivor fläskfile i kylen och en liten näve naturgodis. Onödigt!

Middagen blir fullkornspasta med en pastasås på oxfile, kantareller, minimat, lök och lite gorgonzola. Ett glas rött vin till.

Får se om det blir nån efterrätt.

Vackert!

Idag vaknade jag till en otroligt vacker dag. Solen skiner, snön ligger vit på marken och himlen är blå.
Efter en rätt jobbig  vecka bestämde vi oss för myskväll. Så det blir film och god mat och lite "efterätt". Filmen vi skall se är Parfymen.

Fick stressa aningens imorse men det gick bra tillslut. Till frukost åt jag 1½ dl lättyoghurt naturell, ½ banan och 2 msk nötblandning, loppfrön, linfrön och lite solrosfrön.

Lunchen blev på jobbet. Det serverades nån form av kycklingkebab som såg ut som nuggets utan panering. Till det fullkornsris och en matsked currysås. Desto mer blev det från vårt fantastiska salladsbord. Och misstaget jag gjorde var att jag inte åt nåt mellis på förmiddagen så jag var ju så nedrans hungrig vid lunchen att jag åt 2!! salladstallrikar. Ganska okej men jag gillar inte att överäta.

Motionen idag blev 25 minuters powerwalk. Skönt med vackert väder och gnistrande snö. Något kallt dock, men man får väl vänja sig.

Mellis åt jag innan jag for hem från jobbet. En grov smörgås med ett kokt ägg på, till det en kopp automatchoklad. Det var faktiskt gott!

Till Middag blir det grillad oxfile, bakpotatis (kanske en halva) och min favoritsås, hemmagjord rouqfort. Otroligt god och såklart gjord på vispgrädde. Blandade tomatsorter och en sallad på ruccola, valnötter och balsamvinäger till. Och såklart ett glas rött. Det måste man ha till oxfile tycker jag.

Till "efterrätt" eller fika efteråt blir det en kopp vaniljglögg och pepparkakor med gorgonzola på. Smaskens!

En bättre dag

än igår blev det idag.

Jag hade planerat och plockat fram allting igår kväll för att slippa stressa ihjäl mig på morgonen. Skönt!

Jag tog med mig frukosten till jobbet. 2 grova (hembakta) smörgåsar med ägg på. Till det drack jag en kopp te.
Till förmiddagsmellis åt jag en ynka clementin. Lunch åt jag redan klockan 11 och idag serverades det spagetti med köttfärssås och ett utsökt salladsbord. Jag tog två gånger av salladen. Det fanns flera olika sort, en med banan och curry, en med finriven ost, vitkål, vitlök och massa godsaker. Och sen tog jag 2 morotsbitar också.

Det bästa av allt var att när jag kom till jobbet stod det stort på whiteboarden: Nycklar upphittade, finns i xxx. Men jag hann inte dit förrän en av mina kollegor kom och gav mig nycklarna. Sånt är så otroligt skönt! Jag får enorm ångest av att tappa bort börs eller nycklar. Men nu ligger de fint i min väska.

Jag måste skärpa mig! Idag har jag haft huvudvärk IGEN! Jag måste helt enkelt se till att dricka mer vatten. Basta!

Mellis på eftermiddagen blev det också. 2 smörgåsar (ganska vitt bröd tror jag, jobbfika) en med ca 20 g brie på och gurka, den andra med 2 skivor ost på och tomat. Till det 1 äpple. Det fanns kakor också, en mjuk chokladkaka som såg otroligt god ut och en toscakaka som visst innehöll allt möjligt smarrigt. Jag hade bestämt mig, skulle det vara en kaka som verkligen, verkligen var värd att äta så skulle jag ta en idag. Och dessa var nästan värt det, men eftersom jag var hungrig efter en tidig lunch och brödet var ganska vitt så skippade jag kakorna och tog smörgåsarna istället. Mycket bra val av mig!

Middagen var färdig när jag kom hem. En variant av "Allt i en form" med kotletter, klyftpotatis och rödlök och palsternacka. Gott. Till det gjorde jag en fetaostkräm på lättkesella.



image62

Kvällsfika:
Fruktsallad på banan, äpple, clementin och hasselnötter. Till det Kanelkesella.

image63

Träning:
60 minuter Bodycombat

Kalorier:
Matintag:
1604
Träning:   
500

Totalt :
1104 kcal

Summering av dagen:
Ganska mycket fett i och med osten på eftermiddagsmelliset. Det är lite kompott på onsdagar då man aldrig vet vad det bjuds. Men eftersom jag fortfarande måste leva så gör jag det bästa av situationen även då.

En vardag som alla andra

Imorse när klockan ringde insåg jag att jag hade skitbråttom. Jag hade av någon underlig anledning totalt räknat fel på tid, skulle jag ta den buss jag trott hade jag inte hunnit plocka fram allt jag behövde till mina lektioner. Så från och med att jag steg upp hade jag 20 minuter på mig att äta frukost, sminka mig och packa väskan. Så jag fick snabbfixa frukost och ta med mig till jobbet. Så det blev 2 ynkliga knäckemackor med lite bregott och ost på. Till det te.

Som mellis blev det 1 äpple och 1 clementin.

Ja har dessutom fantastisk skön träningsvärk. Det känns i tricepsen att de blev hårdkörna med igår och det känns fantastiskt bra!

Lunchen blev medtagen. Nuggets med bulgur och grönsaker och sötsur sås.

Mellis 2 blev i ren skrik och panik på stan i samband med att jag var på apoteket. Jag köpte en liten grov smörgås med ost och skinka, en banan och drack 2 dl färskpressad juice till. Dessutom köpte jag en nya sort Yogitea, Choco. God, smakade som varm choklad ungefär fast det var te. Värmde fint i magen och själen.

Innan middagen for jag iväg och tränade. Körde 25 minuter styrka, Rygg och Biceps. Tungt var det, snittade på ungefär 5-6 reps. Och efter det körde jag lite löpand. Varvade power walk med löpning i 15 minuter.
Totalt: 260 kcal

Till middag blev det bulgur med kycklinggryta. Gurka och vatten till.

Kvällsfika/mellis:
100g morötter
1 clementin
1 glas coca cola zero
Jag har fruktansvärt ont i huvudet och försökte träna bort det. Får se nu om det blir bättre efter 2 alvedon.

Då ska vi se dagens resultat:

Matintag: 1328
Träning: 260 kcal

(Summa netto: 1068)

För lite kalorier idag helt enkelt. Hoppas det blir en bättre dag imorgon som är mindre stressig.

Annorlunda men lika!

Jag har ju börjat äta mer kolhydrater till målen och även börjat köra mer målmedveten träning. Därför kommer säkert bloggen se lite annorlunda då jag vissa dagar kommer räkna lite på kalorier både på min mat och min träning. Mest för att sporra mig själv och se resultat med träningen. Det främsta målet är ju såklart att må bra men också att se resultat av min träning då jag lägger ner ganska mycket tid på att träna. Kanske kommer bloggen även bli lite mer personlig i och med att jag delar med mig av min träning lite mer också!

Det finns ju också ett Dock, jag måste bli piggare. Jag är så otroligt trött på kvällarna, redan runt 21 kan jag somna. Vad ska jag göra?

Dåså, Dagen D!

Frukost:
2 dl naturell lättyoghurt
loppfrön och linfrön
några matskedar nötblandning
kanel

Mellis direkt efter träningen
1 banan
1 kokt ägg
1 protein shake

Lunch:
1 laxfile med saffran och sesamfrön
½ dl quinoa (okokt mängd)
wokgrönsaker

Mellis 2 (på väg hem på bussen)
1 gainomaxbar

Middag:
Hemmagjorda chicken nuggets
Bulgur med ekologiska russin
Sötsur sås
Morotsstrimlor och gurkstavar

Lunch

image59

Middag:

image60

image61

Kvällsfika:
2 clementiner
2 knäcke
45 g makrill
1 kokt ägg


Träning:
Axlar: Bröst och tricpes. 15 min cykel -9.1 km.

Idag gick jag in för att lyfta tungt och bara så många repitioner jag orkade med. Det blev rätt svettigt och i snitt så låg repititionerna på 6-7 st. Vilket innebär att jag till nästa gång kan lägga på lite mer vikt för att bara ork ca 5 st.
Det var skönt och även om de berörda musklerna var slut så funkade cyklingen över förväntan. Jag kom igång med bra motstånd på en gång och hade kunnat fortsatt cykla men jag nöjde mig med 15 minuter som resulterade i dryga 9 km. Bra träningspass!

Dagens Kaloriskörd

Intag: Totalt : 1830 kcal

Träning: 375 kcal

(Summa 1605 kcal)

Så jag kan inte säga annat än att jag har skött mig kanonbra! God mat och bra motion!


Dag 34 - Bortbjudna

Idag kommer det inte finnas en enda tanke bakom maten, inte heller mer än ettfoto.

Jag lyxade med familjen imorse och gjorde min special varmchoklad med vispad grädde på toppen. Till det åt jag vi vitt bröd (första gången på flera månader) med god ost till. Jag är fortfarande mätt!

Till lunch knåpade jag ihop lövbiffsgryta och serverade fullkornspasta till. Gott!

image58

Till middag fick vi hemlagad pizza och sen hallon och glass till efterrätt. Gott!

Dag 33 - Mat med en tanke bakom

Till frukost åt jag en tallrik med 3% yoghurt, nötblandningen och extra loppfrön och linfrön. En kopp te.
Sen bar det av till gymmet. 30 min tung styrketräning och 12 min cykel (6.6km). Så nu är mitt träningsmål för denna vecka uppnått.
Direkt efter träningen blev det 1 banan och till mellis när jag kom hem en grov smörgås med 40g makrill och en proteinshake till.

Lunch blev pasta med köttfärssås och majs.
Och till mellis ett ägg och en bit ost.

Till kvällen lagade jag smaskmat. Baconlindad fläskfile med hemmagjorda klyftpotatisar, rödvinssås och sallad med valnötter och parmesan. Ett glas rött vin till. Sen efter blev det en xider rabarber och granatäpple. Dessutom var den sockerfri. Lite chips till och 3 geishagodisar. Dessutom ett glas coca cola med socker! Onödigt!! Dessutom så har ju den nya Pollyn kommit. X-mas collection med smak av saffran, knäck, glögg, kanel, vanilj och marsipan. Mycket gott. Det unnar jag mig oavsett!
 image56

Middagen:

image57



 På frågan om vad jag har i min frappucino då är det lite på känn. Men valfri mängd mjölk och bär och is.
Tex 1½ dl jordgubbar, 1½ dl mjölk och en näve is. Kör på full effekt i mixer tills den är krämig. Klart att servera. Vill man lyxa till det så tar man och toppar med lite vispgrädde.

Dag 32 - Mat med en tanke bakom

Till frukost åt jag en liten skål med 10% yoghurt (naturell) toppade med nötblandningen och en näve blåbär. En kopp te till.

image51

Jag tränade precis innan lunch och var hungrig innan passet så då tog jag förmiddagsmelliset. 1 grov smörgås med makrill och ett halvt äpple. En kopp te till.

image52

Det blev 30 min styrketräning (axlar och mage) och 20 min cykel - 13.5 km. Riktigt skönt!
Till lunch lagade jag till en tacotallrik. Supergott. Lätt creme fraiche och mellanstark tacosås till. Vichy vatten att dricka och en kopp te efter maten.

image53

Till mellis 2 blev det en avokado.

Till middag lagade jag nyttig köttfärssås på nötfärs (10%), röda linser, morötter och squash. Till det 1½ dl kokt fullkornspasta. (Den första pastan jag äter på över en månad) Gröna ärtor till.

image54

Som kvällsgott blev det min egengjorda jordgubbsfrappucino. Nyttig och god!

image55

Det har verkligen varit en kanondag idag, både matmässigt och träningsmässigt!

RSS 2.0